Mijn werkwijze
 

Dr. Tan's Balansmethode in combinatie met musculoskeletale acupunctuur.

 De Balansmethode van dr Tan die in deze specialistische praktijk wordt gebruikt is de sneltste, meeste effectieve en betaalbaarste weg naar een gezond lichaam. Samen met mijn kennis van sportacupunctuur en osteoacupuntuur biedt ik je de meest effectieve behandeling. 
Voordelen van de Balans Methode van Dr. Tan:

Acupunctuurnaaldjes worden nooit geplaatst op het pijnlijke gebied

Sneller van je klacht af dan bij de fysio

85 % voelt al bij de eerste behandeling verschil

Fijne naaldjes worden strategisch geplaats op ledematen of het hoofd

Gemiddeld slechts 5-8 behandelingen nodig

Tuina

Tuina er bij? Doordat ik geen naaldjes plaats waar de klacht zit, kan ik de pijnplek masseren. Dus twee behandelingen voor de prijs van één!

Angst voor naaldjes? Liever alleen massage? Tuina doet wonderen, boek een intake, vermeld bij opmerkingen: massage/tuina en verheug je op een ontspannende en effectieve Chinese massage.

Betaling

Na afloop van iedere behandeling krijgt u per email een factuur die u kunt indienen bij uw eigen zorgverzekeraar (indien dit vergoed wordt door uw zorgverzekering). Het bedrag dient contant of per betaalverzoekje betaald te worden. Ik geef u een betaalverzoekje per what's app, lekker snel en makkelijk.

Intakegesprek

Voorafgaand aan een eerste behandeling hebben we een intake gesprek.
Tijdens dit gesprek worden uw klacht(en), (hulp)vragen en verwachtingen besproken. Tevens wordt u voorzien van alle benodigde informatie en is er tijd om vragen te stellen. Als alle gegevens verzameld zijn maak ik een persoonlijk behandelplan voor u en krijgt u aansluitend uw eerste behandeling. 

Na u eerste behandeling kunt u ter plekke, of later online, een acupunctuur vervolgafspraak boeken. 

Annuleren of wijzigen van een afspraak

Bij verhindering van je afspraak dien je op werkdagen 24 uur van tevoren te annuleren. Heb je voor maandag een afspraak staan, dan dien je dit voor vrijdag 12:00 te annuleren. Zo wordt er niets in rekening gebracht.

Bij niet tijdig afzeggen ben helaas genoodzaakt om de geplande behandeling in rekening te brengen.

Afspraak maken

U kunt een afspraak maken via onderstaande knop, maar u mag ook bellen om een afspraak te maken (06-52333147).