Vergoedingen

Vergoedingen

Doordat ik bij een vooraanstaande veeleisende beroepsvereniging ben aangesloten, namelijk Zhong, komen mijn behandelingen in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar.
Dit is echter wel afhankelijk van het zorgpakket wat je hebt van je zorgverzekeraar, daar moet dan wel alternatieve geneeskunde in zitten. 
Wil je zeker weten of de zorgverzekeraar jouw behandelingen vergoed en voor hoeveel? Vraag dit dan van te voren even na bij hen. 
 

Vergoedingen vanuit uw aanvullende verzekering

Veel behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De zorgverzekeraars vergoeden bij een aanvullende verzekering vaak een groot gedeelte van bepaalde behandelingen. Omdat polisvoorwaarden en vergoedingen sterk aan verandering onderhevig zijn, kunt u het beste zelf contact opnemen met  je zorgverzekeraar. Je zorgverzekeraar kan jou precies vertellen welke rechten op vergoeding u heeft. 

Betaling

Na iedere behandeling krijg je per email een factuur die je kunt indienen bij je zorgverzekeraar. Het bedrag dient contant of met een betaalverzoekje van mij betaald te worden.

Zorgverzekeraars in Nederland

Hieronder vindt u een lijst met links naar de belangrijkste zorgverzekeraars die actief zijn in Nederland. Op de website van uw zorgverzekeraar kunt u meer informatie vinden over de mogelijke vergoedingen op het gebied van natuurgeneeskunde.

– Agis
– Amicon
– Anderzorg
– Avero Achmea
– Azivo
– CZ
– Delta lloyd
– DSW
– FBTO
– De Friesland
– Groene land Achmea
– Instituut Zorgverzekeringen Ambtenaren (IZA)
– Menzis
– Nuts (ziekenfonds Delta Lloyd)
– NVS
– Ohra
– ONVZ
– PNO
– PWZ-Achmea
– Rijnmond
– Salland
– Trias
– Unive
– VGZ
– Zekur Zorgverzekering
– Zilveren Kruis Achmea
– Zorg en Zekerheid