Acupunctuur tegen pijn in Nijmegen

Pijn oplossen met de Balans Methode Acupunctuur

Deze acupunctuurpraktijk in Nijmegen is gespecialiseerd in het aanpakken van pijnklachten en ander lichamelijk ongemak.

Dit wordt gedaan met de Balansmethode van Dr Tan. Met deze methode wordt er níet geprikt op de plaats waar je last of pijn hebt!

Veelvoorkomend zijn onderrugpijn, nekpijn, schouderpijn, hoofdpijn, frozen shoulder en sportblessures zoals hamstringblessure, liesblessure, knieblessure, verzwikte enkel, shinsplint, hielspoor.
Het maakt niet uit of je last hebt van chronische pijn of acute pijn, clusterpijn, stekende pijn, doffe pijn, uitstralende pijn, vage pijn of onverklaarbare pijn, het is allemaal goed te behandelen!
Pijnklachten waarbij ook goede resultaten behaald worden zijn oorpijn, keelpijn, pijn op de borst, tenniselleboog, muisarm of muishand, golfelleboog of golfarm, carpaal tunnelsyndroom (cts), pijn tussen de schouderbladen, buikpijn, menstruatiepijn, pijn in voeten en handen, jicht en pijn in de heupen. 

Last van de onderrug

Herken je dit?
Zeurend, vaag gevoel in de onderrug. 
Soms schiet het er in terwijl je niets bijzonders deed. 
Het straalt soms uit naar een bil en been maar niet altijd.
Fysiotherapie helpt niet of te weinig, de gekregen oefeningen doe je wel maar te weinig, warmte helpt vaak wel, maar het gaat nooit echt weg.
Blijf er niet mee rondlopen, maak een afspraak en kom er snel vanaf. Wel 95% van mijn "onderrugcliënten" voelen tijdens de eerste behandeling al een groot verschil!
En de rest merkt het vlak er na. 

Lage rugpijn
pijn schouder nijmegen acupunctuur

Frozen shoulder

Heb je een frozen shoulder dan heb je veel pijn en bewegingsbeperking in de schouder. Je nachtrust is verstoord omdat je 's nachts wakker wordt van de pijn.
Waarschijnlijk heb je bijna alles al geprobeerd, fysiotherapie, oefeningen, warmte..
Je hebt geen vooruitgang geboekt en herstel duurt te lang. 
Misschien denk je al aan een cortisone injectie of zelfs een operatie. 
Neem eerst acupunctuur! Grote kans dat er niets anders meer nodig is.

Hoofdpijn

Vaak hoofdpijn?
Pijn is een teken van het lichaam dat er iets niet goed gaat, neem dat serieus. Hoofdpijn kan jou flink belemmeren in het dagelijks leven. Of je nu migraine hebt, spanningshoofdpijn, hoofdpijn die uit de nek komt, pijn achter je ogen, bij je slapen of het gevoel van watten in je hoofd, er is wat aan te doen. Met de Balans Methode acupunctuur wordt je niet geprikt in het hoofd maar op de onderarmen of onderbenen. Afhankelijk van de informatie die jouw lichaam mij geeft. 
Maak vooral een afspraak op het moment dat je het hebt, maar preventief kan ook.

hooikoorts nijmegen

Hooikoorts

Hooikoorts is erg vervelend. Het kan zich op verschillende manieren uiten, maar het meest voorkomende klachten zijn jeukende ogen, verstopte neus, rode ogen, jeukende neus, loopneus, niezen, tranende ogen, droge keel, kriebelhoest, vermoeidheid, benauwdheid en volgevoel in het hoofd.
Heb je last van hooikoorts, wacht dan niet langer en maak een afspraak voor een hooikoortsbehandeling.
Ook buiten het hooikoortsseizoen.