Suma's happiness. De rand in de kleuren hazelnootbruin en guacamolegroen. Binnenin legergroen en vintagegold. In maat XL €34,50.  Bijpassende uitlaatlijn ook mogelijk, in diverse modellen. 

Suma's joy 3
Suma's joy 2

Cato's Joy. Wat smallere halsband, ongeveer 2 cm,  in paracord type 3 (4mm). In zwart, oranje en blauw. Met bijpassende lijn. Als set te koop voor €40,- met halsband in maat M. Halsband los: €16,50. 

Cookie's Joy. Halsband van ongeveer 2 cm in de kleuren ruby rood, rose roze, moss en diamant rose-mos. Maat 41 cm, met kunststof buckle voor €15,-.  Hanger met naam ongeveer €3,50 tot €4,50. Bijpassende lijn altijd mogelijk, verschillende modellen. 

Jaxx's freedom.  Middelgrote en brede halsband in 4 kleuren, deep paars, acid paars, diamant paars-turkoois en turkoois. Kunststof buckle. €19,50.  Bijpassende lijn mogelijk. 

Heidi's happiness. Middelgrote brede halsband met sterke kunststof buckle, gemaakt met de kleuren ruby rood, rose roze, moss, diamant moss-roseroze. Prijs alleen halsband: €19,50. Incl sterke uitlaatlijn €46,50

Heeft u een leuke band gezien? Neem de halsmaat van uw hond op, niet te strak en niet te los, er moeten nog 2 vingers tussen kunnen. Geef de halsmaat en het gekozen model door en kies de gewenste kleuren. Dat kunnen de kleuren van de foto zijn of zelf gekozen kleuren. Een bijpassende lijn er bij? Geef dat dan ook door, dan maak ik een setprijs. 
Als laatste kiest u ook een sluiting, een kliksluiting zoals op de foto's heet een buckle (zijn er in kunststof of metaal), maar u kunt ook kiezen voor een riemsluiting of een kettingsluiting. Als ik de gegevens heb, maak ik voor u een prijsopgave en als het lukt een foto van hoe het model in uw kleuren er uit komt te zien. 

Heeft u advies nodig over de modellen, sluitingen of materialen? Stuur een appje en ik denk even met u mee. 

Brede halsbanden staan leuk bij grote honden, kleine brede honden met grote nek of honden met lange dunne halsen zoals een windhond. 

Bij kleinere honden dan een labrador staat een iets smallere halsband leuker, maar brede modellen kan ik smaller maken door dunner koord te gebruiken. Dus je kunt kiezen uit alle modellen.