Acupunctuur en hypnotherapie in Nijmegen
 

Pijn.

De meest voorkomende pijnklachten in deze acupunctuurpraktijk in Nijmegen zijn nekpijn, rugpijn, hoofdpijn, frozen shoulder en sportblessures zoals hamstringblessure, liesblessure, knieblessure, verzwikte enkel, shinsplint, hielspoor. 
Het maakt niet uit of je last hebt van chronische pijn of acute pijn, clusterpijn, stekende pijn, doffe pijn, uitstralende pijn, vage pijn of onverklaarbare pijn, het is allemaal goed te behandelen!
Pijnklachten waarbij ook goede resultaten behaald worden zijn oorpijn, keelpijn, pijn op de borst, tenniselleboog, muisarm of muishand, golfelleboog of golfarm, carpaal tunnelsyndroom (cts), pijn door neuropathie, reuma, arthrose, pijn tussen de schouderbladen, buikpijn, menstruatiepijn, pijn in voeten en handen, jicht en pijn in de heupen. 

Deze praktijk voor acupunctuur en hypnotherapie in Nijmegen is gespecialiseerd in het behandelen van onderstaande klachten:

  • Pijn
  • Frozen shoulder
  • Neuropathie
  • Hooikoorts
  • Overgewicht
  • Angsten en fobieën
  • Nagels bijten
  • Ongewenst gedrag

Heb ik uw pijn nog niet genoemd? Neem even contact op, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.
Bij Praktijk Kregting, voor acupunctuur en hypnotherapie bent u in goede handen.

Frozen shoulder.

Heb je een frozen shoulder dan heb je veel pijn en bewegingsbeperking in de schouder. Je nachtrust is verstoord omdat je 's nachts wakker wordt van de pijn.
Waarschijnlijk heb je bijna alles al geprobeerd, fysiotherapie, oefeningen, warmte..
Je hebt geen vooruitgang geboekt en herstel duurt te lang. 
Misschien denk je al aan een cortisone injectie of zelfs een operatie. 
Neem eerst acupunctuur! Grote kans dat er niets anders meer nodig is.

Hooikoorts.

Hooikoorts is erg vervelend. Het kan zich op verschillende manieren uiten, maar het meest voorkomende klachten zijn jeukende ogen, verstopte neus, rode ogen, jeukende neus, loopneus, niezen, tranende ogen, droge keel, kriebelhoest, vermoeidheid, benauwdheid en volgevoel in het hoofd.
Heb je last van hooikoorts, wacht dan niet langer en maak een afspraak voor een hooikoortsbehandeling.
Ook buiten het hooikoortsseizoen.

Angsten en Fobieën 

Angsten kunnen je leven ingrijpend beïnvloeden.
Heb je agorafobie, dan mijd je alle drukke plaatsen en dus ook drukke gezellige pleintjes met terrasjes, centrale stations, drukke winkelstraten, enzovoorts.
Heb je vliegangst, aerofobie, dan kun je niet naar een vliegbestemming voor je vakantie. Met claustrofobie ben je bang om in kleine ruimtes vast te komen zitten, zoals een lift, een wachtkamer, een doorlooptunnel voor een attractie in een attractiepark, een toilet of sauna en dat is heel naar.
Sociale fobie komt ook veel voor, de angst wat mensen van je vinden, hoe ze je beoordelen, spreken in openbaar, erg jammer als je daar last van hebt.
Met arachnafobie ben je heel bang voor spinnen, dat is onhandig, maar goed mee te leven. 
Hypnose is de manier om daar vanaf te komen. 
Ooit is het gevoel voor de allereerste keer ontstaan, in hypnose ga je daar naar terug en verander je het gevoel er bij. De gebeurtenis blijft hetzelfde, dat kunnen we niet veranderen maar wel het gevoel wat het jou geeft. 
 

Overgewicht, obesitas en afvallen 

Overgewicht is het beste te behandelen door middel van hypnose. 
Er zijn tal van bekende redenen en oorzaken van overgewicht maar er is altijd nog een onbewuste onderliggende oorzaak. En die is alleen op te lossen op onbewuste niveau. Op wilskracht kan ook, maar dat is erg lastig en de kans op terugvallen en aankomen is dan ook groot. Je wilt geen strijd en dat is ook niet nodig. 
In hypnose kun je zelfs een virtuele maagband plaatsen als je stelselmatig te veel eet. Eet je niet perse grote porties maar maak je minder briljante voedingskeuzes zoals chips, chocola, cola, bier en gebak, dan is hypnose zonder virtuele maagband vaak al voldoende. In het Virtuele Maagband traject krijg je altijd persoonlijke behandelingen afgesteld op jouw onderliggend probleem waar jij doorheen gaat werken.

Neuropathie.

Dit is een aantasting van één of meerdere zenuwen. Maar als je neuropathie hebt dan weet je dat al.
Je kunt een verminderd gevoel hebben, het gevoel op watten te lopen of verlies van kracht, tintelingen, stekende of brandende pijn en kramp. 
Er wordt voor pijnbestrijding medicatie gegeven als antidepressiva en anti-epileptica.
Met acupunctuur is er veel mogelijk voor patiënten met neuropathie. Kom naar Nijmegen voor jou neuropathiebehandeling. 

Nagels bijten en ander ongewenst gedrag.

Je wilt er graag vanaf maar het lukt niet. 
Misschien vraag je je wel eens af waarom je het doet of waarom het niet lukt om te stoppen. 
Dat komt omdat het nog een functie heeft.
Een functie waar jij je misschien niet bewust van bent.
In hypnose laten we jouw hersens waar het "onbewuste deel" ligt de oplossing geven. Het vindt nieuwe manieren om toch het voordeel te krijgen van wat het oude gedrag bracht.
Daardoor kan het kiezen voor nieuw beter gedrag in plaats van nagels bijten, haren trekken of ander ongewenst gedrag waar je vanaf wilt.
Maak een afspraak voor een gratis telefonisch informatiegesprek.