Virtuele maagband met hypnose
 

Virtuele maagband met hypnose.

In het kort: de hypnotische ofwel virtuele maagband is een effectieve manier om gewicht te verliezen zonder strijd.

Diëten levert strijd op, zeker wanneer je bepaalde voedingsmiddelen niet meer mag eten. In sporten heb je niet altijd zin in. Of je denkt dat het genetisch gezien of medisch gezien niet mogelijk is om af te vallen.
De échte reden waardoor je nog te veel of verkeerd eet (bijvoorbeeld onderliggende emoties) en te weinig beweegt ligt op onbewust niveau. Daarom dien je dat ook op onbewust niveau op te lossen en dat gaat met hypnose.
In 3 hypnosesessies kun je jouw mentale blokkades die ervoor zorgen dat je je doel nog niet hebt behaald verwijderen. Welke zijn dat? Die informatie plus de oplossingen liggen in jouw onbewuste deel van de hersenen. Jij weet het zelf en ik help je die informatie naar boven te halen. 

virtuele maagband hypnose nijmegen

Wat is het effect van een traject van drie sessie?

Gewichtsverlies. 

Je gaat de hoeveelheid eten die je echt nodig hebt, je maakt gezondere keuzes en gaat meer bewegen. Op een natuurlijke en gezond manier val je duurzaam af.

Voor wie?

Voor mensen met weinig en veel overgewicht die duurzaam en op een gezonde manier willen afvallen door de oorzaak aan te pakken. 

De voordelen van een virtuele maagband ten opzichte van een echte operatie.
Een voordeel van een virtuele maagband is dat er geen échte operatie in een ziekenhuis nodig is en er dus ook geen risico's zijn die er tijdens een echte operatie wel zijn. Een virtuele maagband is dus heel veilig. Ook als je obesitas hebt.
Na een echte operatie val je enorm af, alleen veel mensen komen na het vele afslanken toch weer aan. Dat komt omdat een fysieke operatie ervoor zorgt dat je minder kunt eten maar niet de behoefte om te eten aanpakt. Ja, je hebt minder honger, maar echte honger is ook nooit het grootste probleem geweest.

Het is de trék in dingen en dan bedoel ik niet een appel. :-) Je kunt na een echte operatie nog steeds snakken naar minder voedzame voeding waar veel suiker, zout of vet in zit. Je hebt geleerd dat je daarvan af moet blijven maar je hebt er wel zin in en dat levert strijd op. Net als elk dieet strijd oplevert. En dan wordt het moeilijk.

Hyonose doet juist wat aan de behoefte naar te veel eten, naar suiker en vet, en aan de aangeleerde gewoontes die je hebt die niet meewerken aan een slank lichaam.
Een echte operatie doet niets aan de emoties die vaak onder het eetgedrag liggen. Verdiet, boosheid, stress en eenzaamheid zijn emeoties die er vaak onderliggen. Veel Virtuele Maagband trajecten of programma's doen daar ook niets aan, alleen aan te veel eten. 
Bij praktijk Kregting in Nijmegen wel, er wordt zelfs een hele sessie aan geweid, de eerste van de drie sessies van het traject. Want de behoefte om te veel, te vaak of ongezond te eten is wat jou ervan weerhoudt slank te worden en slank te blijven.

Hypnose voor Virtuele maagband

Nare gewoontes en ander gedrag waar je vanaf wilt.

Wil je stoppen met nagelbijten, wil je meer sporten of graag afvallen omdat je overgewicht hebt maar is dit nog niet gelukt?

Dat ligt niet aan jouw doorzettingsvermogen maar aan een onbewust deel van jou die het niet helemaal eens is met de beslissing die jij genomen hebt. Elk gedrag of het nu nagels bijten, te veel wijntjes drinken of minder briljante voedingskeuzes maken is, het heeft een positieve intentie, het levert jou iets op. Misschien wel rust of ontspanning.
Het gedrag, de gewoontes die jij hebt, zijn ooit ontstaan toen het nodig was. Het heeft een functie, het brengt jou iets ook al zou je nu zo niet weten wat.
De oorsprong kan soms liggen tussen 0 en 7 jaar. Wat het ook is, de informatie over alles wat met jou huidige gedrag te maken heeft, de reden, de oorsprong én de oplossing ligt in jouw onderbewuste! Dáár heb je wat op te helderen of op te lossen!
Hoe doe je dat? Door middel van hypnose in deze praktijk gespecialiseerd in  acupunctuur en hypnose in Nijmegen. Dan communiceren we met jouw onderbewustzijn en dan lossen we het op. 

virtuele maagband hypnose nijmegen

Bij overgewicht:

In een traject van 3 hypnosesessies ga je gewicht verliezen. 

In de eerste sessie werken we aan jou behoefte om te eten, er is altijd een reden voor de minder briljante voedingkeuze of de hoeveelheid die je, vaak ongemerkt, tot je neemt.

In de tweede sessie wordt de virtuele maagband geplaatst. 
Waarom werkt dat echt? Omdat het voor je lichaam niet uitmaakt of het echt is of niet je reageert hetzelfde.
Net als dat je een zielige film of een enge film kijkt, je weet dat het maar een film is maar je krijgt toch een brok in je keel bij iets verdrietigs of een superhoge hartslag bij het kijken van iets engs. Dat zijn onbewuste reacties en daar werken we mee in hypnose.

In de 3e sessie lossen we op waar je nog tegen aan loopt, je merkt al gewichtsverlies maar misschien mis je nog wat praktische informatie over wat goed is voor jou om te eten, hoeveel voor jou goed is om te eten.  Als je vragen hebt over hoeveel caloriëen je zou moeten eten of je wilt wat weten over macro verdeling (eiwitten/koolhydraten/ vetten), al je vragen kun je in de 3e sessie stellen. Wanneer je merkt dat je nog steeds een beetje te veel eet, kunnen we in hypnose het maagbandje iets strakker aantrekken, zodat het precies goed zit voor jou. Indien nodig krijg je acupunctuur om jouw spijsvertering een boost te geven of een massage om jouw vermoeide spieren te herstellen. 

De beste manier om vet te verliezen is langzaam maar zeker.
Alles wat je snel aankomt of snel verliest is geen vet. Ga dus voor een andere manier van leven met duurzaam vetverlies in plaats van 2 maanden knallen om even leuk over het strand te lopen. Geef jezelf de tijd, het is er ook niet in een half jaar aangekomen. Na de hypnose ben je in staat in balans te leven met voeding, activiteit en rust. Er bestaat geen slechte of goede voeding, ga voor balans. Kleine porties, rustig en bewust eten, balans tussen voedzame voeding en minder voedzame voeding. Je zult automatisch steeds meer de goede keuzes maken, luister naar je lichaam. 

Misschien wil je na de 3e sessie nog wat begeleiding. Dat kan. Na dit traject kun je tegen gereduceerd tarief sessies bijboeken. Misschien vind je het moeilijk met mensen om te gaan die vinden dat jij te snel afvalt, of vinden dat je nu wel genoeg bent afgevallen. Misschien wil je meer weten welke levensstijlkeuzes invloed hebben op je gewicht of ben je bang dat je weer aankomt, dan coach ik je daar doorheen. Misschien heb je door het sporten ergens pijn dan krijg je acupunctuur en massage. Misschien heb je last van gedachtes of overtuigingen die jou belemmeren nog meer af te vallen of misschien vind je het moeilijk om geduld te hebben met je gewicht. In al deze gevallen mag je extra sessies afspreken met korting. Want ik wil samen met jou, dat jouw resultaat en jouw afslankproces duurzaam en gezond is!

Wat nou als je die behoefte niet meer hebt?

Hoe zou het zijn wanneer je helemaal niet meer zo met eten bezig bent?
Wanneer je ongemerkt de gezonde voedingskeuzes maakt en je daar goed bij voelt? Wanneer je jezelf verrast met hoe lekker jouw zelfgemaakte soep smaakt?
Wat denk je dat er gebeurt wanneer je veel meer energie krijgt doordat je voedzame voeding eet?
Hoe zou het voor je zijn als je zin krijgt om lekker te bewegen? Wat ga je dan doen?
Misschien ontdek je na hypnose hoe gelukkig je wordt door simpelweg een flinke wandeling te maken? Misschien ga je vanzelf meer kiezen voor de trap in plaats van de lift en de fiets in plaats van de auto omdat jij je daar beter bij voelt. Jouw "onderbewuste" vindt zelf de oplossingen en regelt ander gedrag voor jou. Neem je verantwoordelijkheid en luister naar de nieuwe ingevingen. Het is niet moeilijk. 

Doordat je met behulp van hypnose je onderliggende probleem aanpakt treedt er een verandering op, soms heel subtiel en soms heel drastisch. Je ontwikkelt langzaam maar zeker andere, gezondere eetgewoontes, zonder dieet, zonder strijd.
En natuurlijk maak je soms ook een minder briljante voedingskeuze, iets wat minder gezond is maar gewoon lekker. Geen probleem. Genieten hoort bij het leven! 
Het gaat om balans. Als je één keer een heerlijk frietje eet of een gebakje neemt geniet je daar met volle teugen van en daarna ga je weer verder met jouw gezonde eetgewoontes. Dan is er niets aan de hand, je bent een mens en mensen willen af en toe gewoon iets lekkers. Er is dus geen enkel voedingmiddel wat je nooit mag.

Maar je zult automatisch gaan kiezen voor voedzame voeding.
Want je merkt dat je daar het meest gelukkig van wordt.
En van je resultaat natuurlijk, meer energie, een helder hoofd, meer ondernemen, je kunt makkelijk je schoenen aantrekken zonder je voeten ergens op te moeten zetten om er bij te komen (ja ik weet het). En niet te vergeten een mooi spiegelbeeld! Een lichaam waar je trots op bent, dankbaar voor bent en waar je goed voor wilt zorgen. Je geniet van lekker bewegen en eten waar veel voedzame stoffen in zitten, want na de hypnose ben jij zo geprogrammeerd.
Je wordt niet geboren met de gewoonte om veel chocola of chips te eten als je je niet gelukkig voelt. Je wordt niet geboren met het aangeleerde gedrag om je hele bord en de pannen leeg te eten terwijl je al lang vol zit (want weggooien is zonde). Je wordt niet geboren met de overtuiging dat het voor jou onmogelijk is om af te vallen omdat je een zware bouw hebt en het nou eenmaal in de familie zit. 
Na hypnose zijn al deze "virussen" er uit, je bent weer terug gezet naar fabrieksinstellingen :-) en gaat eindelijk gewicht verliezen. 

Het gewichtsverlies traject (met of zonder virtuele maagband).

Het traject bestaat uit 3 sessies.

Sessie 1: Intake, wat zijn je doelen, wanneer ben je blij en 1e hypnose om te werken aan de onderliggende emoties of oorzaken. 

Sessie 2: Evaluatie, wat is er veranderd de afgelopen 1 a 2 weken, is een maagband nodig en de 2e hypnose om een maagbandje te plaatsen of verder te werken aan onderliggende reden.

Sessie 3: Evaluatie, laatste tips en tricks voor ontspannen gewichtsverlies en hypnose om de nieuwe gezonde gewoontes extra kracht te geven.

Plan online je eerste sessie van het traject in en ik bel je om de andere 2 sessies in te plannen, vast kennis te maken en je eventuele vragen te beantwoorden. 
Betalen hoeft pas na de eerste sessie. Bij voorkeur via een betaalverzoek van mij.